پله های موفقیت شبکه اجتماعی

12 پله تا موفقیت در بازاریابی رسانه های اجتماعی

موفقیت در شبکه های اجتماعی نزدیک است

چگونه می‌توانیم در شبکه های اجتماعی موفق شویم ؟ راه های موفقیت در شبکه های اجتماعی چیست؟ چطور می‌توانیم یک پیج خود در شبکه های اجتماعی داشته باشیم؟

امروزه رسانه های  اجتماعی یک نیاز ضروری برای همه کسب و کار هاست . امروزه روش های سنتی کسب و کار و تبلیغات به منظور تداوم اثرگذاری خود ، در حال بازسازی خود به روش رسانه های اجتماعی هستند . اگر از رسانه های اجتماعی به درستی استفاده شود ، می تواند در نگرش و تفسیر مشتریان از یک برند انقلابی ایجاد کند . در حالی که اکثر افراد از شبکه های اجتماعی استفاده ای افراطی دارند ، افراد معدودی هستند که می داند چگونه محتوای خود در بالاترین سطح کیفیت ارائه کنند . بازاریابی شبکه های اجتماعی هنری زیبا برای ایجاد یک راه ارتباطی و تهیه محتوا برای استفاده کنندگان از آن است .

اولین قدم در این بازاریابی تحقیق کردن است . بدون تحقیق کردن ، شما بی هدف محتوایی را راهی اینترنت می‌کند ، به این امید که توجه کسی را جلب کند . تحقیق کردن برای شناسایی مخاطبان هدف شما و نیاز های خاص آنها امری ضروری است .

اینفوگرافیک ۱۲ پله تا موفقیت بازاریابی شبکه های اجتماعی

اینفوگرافیک زیر توسط تیم می چند طراحی و آماده سازی شده است که امیدواریم از آن استفاده کافی را ببرید.

اینفوگرافیک ۱۲ راه پیشرفت شبکه های اجتماعی

همانگونه که اطلاعات اینفوگرافیک به شما پیشنهاد میدهد ، بهتر است رسانه اجتماعی ای را برای ارائه محتوا انتخاب کنید که مخاطبان هدف شما آنها را انتخاب میکنند . حال آنکه پیشنهاد میشود چنیدن رسانه اجتماعی را برای کسب و کار و برند خودتان داشته باشید ، بهترین کار این است که به جای ارائه افراطی محتوا ، محتوای خود را مرتبط نگه دارید .

این بدان معناست که ، همان زمانی که محتوای شما باید حامل هدف و پیامی یکسان در همه بستر های رسانه های اجتماعی باشد ، نباید تکراری شود .

قدم های موفقیت در شبکه های اجتماعی

به یاد داشته باشید : کاربران رسانه های اجتماعی را به طور خاص انتخاب میکنند ( بر اساس نیازه ها و اهداف ) پس شما هم همین کار را برای محتوایتان انجام دهید .

یعنی محتوایی را که برای محدودیت 180 کاراکتری توییتر تولید شده است ، در وضعیت فیسبوک تان قرار ندهید .

قدم اول – شناسایی مخاطب کنید

تحقیق کنید و مخاطبتان را بشناسید ، بدانید که در هر رسانه ی اجتماعی بیشترین علایق و موضاعات در مورد چیست .

قدم دوم – بستر مناسب را انتخاب کنید

فقط بستری را انتخاب کنید که به بهترین نحو با مخاطبان شما ارتباط برقرار میکند .

قدم سوم – KPI خود را بشناسید

شاخص های عملکردی خود را بشناسید ، دوست دارید تلاش هایتان در رسانه های اجتماعی برایتان چه کاری را انجام دهند ؟

موفقیت بر اساس معیار های آماری در نظر شما چیست ؟

قدم چهارم – روش های مختلف را بررسی کنید

برای خودتان یک دفترچه از روش های مورد استفاده در رسانه های اجتماعی بنویسید . این دفترچه باید شامل جزئیات شاخص های عملکردی شما ، پروفایل مخاطبان شما ، شخصیت برند شما ،  محتوای کمپین های شما ،رویداد های تبلیغاتی ، رقابت ها ، مقرارت محتوا ، روش های مدیریت بحران و …. باشد .

به یاد داشته باشید استراتژی شما برای هر بستر باید منحصر به فرد باشد .

قدم پنجم – تقسیم وظایف کنید

جایگاه افراد شرکت‌تان را حول برنامه تان تنظیم کنید . وظایف را به این گونه تقسیم کنید که چه کسی باید پست گذاری کند ، چه کسی پاسخگویی را انجام بدهد و چه کسی آمار و ارقام را ارائه کند .

قدم ششم – برنامه ریزی داشته باشید

در ابتدای هر هفته یا هر ماه ، نیم الی یک ساعت را برای برنامه ریزی برای توییت ها ، پست های فیسبوک ، پست های لینکدین یا دیگر محتوا های رسانه های اجتماعی اختصاص دهید. این وقت می تواند صرف ایده های اصلی ، ایجاد ارتباط بین کار های خودتان یا ایجاد ارتباط با یک محتوای بیرونی که ممکن است مفید باشد ، یا ممکن است برای مخاطبان تان مفید باشد .

قدم هفتم – تقویم محتوایی داشته باشید

با استفاده از صفحات گسترده (صفحات جدول‌بندی شده که قابلیت انجام محاسبات ریاضی همون اکسل خودمون ) یک بانک محتوا (تقویم محتوایی) برای خودتان بسازید.

برای موضوع محتواهایتان ،سرتیتر ها ، لینک های مربوط به محتوا ، برنامه های دلخواهتان ، نویسندگانی که قرار است با آنها همکاری داشته باشید و محلی برای برسی هر کدام از این موارد برنامه ریزی کنید.

قدم هشتم – زمان بندی مناسب

محتواهای مربوط به موضوعات یا رویداد های خبرساز را در زمان مقتضی پست کنید . این موضوع که ایده و نظر خودتان را بلافاصله بعد از این که اتفاقی می افتد به اشتراک بگذارید بسیار اهمیت دارد .

قدم نهم – به موضوع شبکه اجتماعی دقت کنید

در هر یک از راه های ارتباطی شبکه های اجتماعی ، به فراخور آن رسانه رفتار کنید . شما هرگز نباید یک پیام یکسان را در همه راه های ارتباطی منتشر کنید . به این موضوع که هر بستر مخاطب خاص خودش را دارد توجه داشته باشید .

قدم دهم – پیدا کردن یک نماینده خوب

از کسی به عنوان نمایندگی برای خدمات مشتریان استفاده کنید تا پاسخگوی محتوا های تولید مخاطبان و انتقادات آنها باشد . هرگز نظرات و بازخورد ها را نادیده نگرید.

قدم یازدهم – گزارش

گزارش دهی برنامه ریزی شده !

بسته به اهداف شما معیار های گزارش دهی می توانند هفتگی ، ماهانه یا سالانه باشند .

قدم دوازدهم – تجزیه و تحلیل برنامه

برنامه خود را به صورت منظم تجزیه و تحلیل کنید . اگر بخشی از برنامه شما جواب نمی دهد . آن را تغییر دهید یا با چیز دیگری جایگزین کنید ، تا ببیند مخاطبان تان به کدام یک از آنها پاسخ بهتری میدهند .

نتیجه گیری

در این مقاله و اینفوگرافیک جذاب آن با ۱۲ پله موفقیت در رسانه های اجتماعی آشنا شدیم، امیدوارم از آن استفاده لازم را برده باشید. اگر سوالی در رابطه با این موضوع داشتید حتما آن را با من در میان بگذارید.

همچنین با توجه به این پله ها پیشنهاد می‌کنم مقاله ۵ فایده تولید محتوای دیجیتال نیلوفر اسمعیلی را مشاهده کنید.

سئو مقاله : علی اسمعیلی

گرافیک اینفوگرافیک و پوستر : یونس چلبی

5/5 - (2 امتیاز)

محمد حسین موسوی از نویسنده های خوش ذوق و فعال می چند هست که از همکاری باهاش بسیار خوشحالیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 + هفت =