XML-feeds

XML feeds


استفاده‌ای از زبان XML است که که به روشی مشابه RSS  عمل میکند و در صورت لزوم ، فایلهای XML را تولید می‌کند. برای مثال ممکن است یک فایل XML هر هفته تولید شود و به منظور بروزرسانی کردن مرکز داده‌های یک وبسایت به سرور های آن وبسایت ارسال شود.


یکی از بهترین راه‌های اشتراک محصول برای یک تبلیغ‌کننده، مقایسه­ی سایت‌ها با یکدیگر و گشت‌وگذار در بازارهای آنلاین این است به آن‌ها یک فید داده­ی اشتراکی ارائه دهید. این فید در واقع فایلی است که حاوی اطلاعات خاصی درباره­ی محصولات آن‌ها و محل یافتن آن‌ها در وب‌سایتشان است. اگرچه بیشتر راه حل­های تجارت الکترونیکی، دسترسی به خوراک یا feedهای داده‌های XML را فراهم می‌کند، اما آن‌ها نمی‌توانند با نرم‌افزار ردیابی اشتراکی خود یکپارچه باشند. بنابراین، تبلیغ‌کنندگان نمی‌توانند داده‌ها را با مشترکان خود به اشتراک بگذارند. این مقاله مزایای فید داده برای مشترکان را بیان می‌کند. ارائه­ی فیدهای اطلاعاتی به مشترکان تنها راه کمک به آن‌ها برای تبلیغ محصولات مناسبی است که توجه به آن‌ها شتاب گرفته است. در این مقاله به ارائه‌ی مطالبی پیرامون XML Feeds، چگونگی جذاب‌تر کردن آن و افزودن تگ در XML می‌پردازیم.

XML Feeds چیست؟

همان­طور که احتمالاً از قبل می­دانید، XML (Extensible Markup Language)  یک زبان نشانه‌گذاری است که مجموعه‌ای از قوانین را برای رمزگذاری اسناد در قالبی تعریف می‌کند که هم برای انسان و هم برای ماشین قابل خواندن باشد و XML Feeds طراحی شده است تا بر سادگی، عمومی بودن و قابلیت استفاده در اینترنت تأکید کند. XML Feeds یک قالب داده­ی متنی با پشتیبانی قوی از طریق Unicode برای زبان‌های مختلف انسانی است. اگرچه طراحی XML بر روی اسناد متمرکز است، این زبان به‌طور گسترده‌ای برای نمایش ساختمان­داده­های دلخواه مانند آنچه در سرویس‌های وب استفاده می‌شود، مورد کاربرد قرار می‌گیرد. چندین سیستم طرح‌واره برای کمک به تعریف زبان‌های مبتنی بر XML Feeds وجود دارد، در حالی که برنامه­ نویسان بسیاری از رابط‌های برنامه‌نویسی برنامه (API) را برای کمک به پردازش داده‌های XML توسعه داده‌اند.

در دنیای XML Feeds چه می‌گذرد؟

فید داده یک فایل XML است که جزئیات مربوط به محصولات تبلیغ­کننده را شامل می­شود. هر محصول یک رکورد جدید در پرونده به حساب می‌آید و شامل نام محصول، توضیحات، URL، پیوندهای تصویر، دسته‌ها و قیمت‌ها است. ممکن است اطلاعات موجود در فید داده از تبلیغ­کننده­ای به تبلیغ­کننده­ی دیگر متفاوت باشد زیرا روش استانداردی برای ایجاد آن‌ها وجود ندارد. داشتن محتوای بازگشت داده در قالب feeds XML یک راه حل جهانی است که به­آسانی امکان تجزیه‌وتحلیل اطلاعات را برای مشترکان فراهم می‌کند تا داده‌ها را از تبلیغ­کننده بیرون بکشند و در سایت­های خود نمایش دهند و پیوندهای پیگیری اشتراک را به صفحات محصول ارائه‌شده در فید اضافه کنند.

به‌عنوان مثال، اگر یک مشترک وب‌سایت‌های مختلفی دارد که پیرامون پوشاک و دنیای مد است و تصمیم به تبلیغ لباس‌های مختلف از برند Nordstrom دارد، به جای بارگذاری پیشنهاد برای هر قطعه لباس، Nordstrom یک پیشنهاد با یک feeds در قالب XML ایجاد می‌کند. به این ترتیب مشترک مجبور نیست از طریق هزاران پیشنهاد به دنبال محصول مورد نظر خود بگردد، در عوض، آن‌ها feeds XML را می‌کشند و از کد خود برای نشان دادن محصولات مناسب به کاربران مناسب استفاده می‌کنند. پیوندهای مربوط به محصولات در feeds XML شامل کد رهگیری مشترک است تا مشترک بتواند برای هر فروش تولیدی اعتبار دریافت کند و متناسب با آن پرداخت‌ها انجام می‌شود.

راه‌اندازی یک فید XML برای مشترکان با پیوند دادن به تمام محصولات موجود در فروشگاه خود و حاوی تمام محصولات در یک پیشنهاد است که به جای هزاران پیشنهاد مختلف، در زمان زیادی صرفه‌جویی می‌کند. feeds XML با یک URL ساده ارائه می‌شوند که شامل تمام داده‌های XML، شبیه به یکی از موارد زیر است:

https://meechand.com/blog/feed/podcast

هنگام بازدید از این URL، می‌توانید feeds XML را در مرورگر خود مشاهده کنید. در اینجا مثالی از داده‌های feeds XML را می‌توان مشاهده نمود:

 

افزودن محتوای خلاق feeds XML

قبل از شروع افزودن XML feeds به حساب TUNE خود، باید Deep Links را در پیشنهاد فعال کنید. با این کار پیوند پیگیری می‌تواند URL سفارشی را که ترافیک را به آن ارسال می‌کند، اضافه کند. از آنجا که هر محصول دارای URL متفاوتی است، این ویژگی برای کار کردن XML feeds باید فعال شود.

پس از فعال کردن پیوندهای عمیق برای قسمت پیشنهاد، به قسمت Offers > Creative Files بروید و روی گزینه­ی Creative کلیک کنید. پیشنهاد (های) مورد نظر برای افزودن این feeds را انتخاب کنید و به فید XML یک نام دهید. اطمینان حاصل کنید که گزینه­ی “XML Feed” ( feeds XML) را از بین انواع مختلف انتخاب کنید. همچنین می‌توانید feeds را خصوصی کنید تا مشترکان نتوانند URL را در رابط کاربری خود بگیرند.

هدف XML feeds یافتن URLهای محصول در پرونده­ی XML و جایگزینی آن‌ها برای پیوندهای ردیابی مشترک شبکه شما است که به صفحه­ی محصول هدایت می‌شوند. برای تحقق این امر، feeds از طریق برچسب‌های XML تجزیه می‌شود و به دنبال مکانی می‌رود که برچسب URL صفحه­ی محصول را در آن نگه دارد. به‌طور پیش‌فرض، تجزیه‌کننده به دنبال یک فایل XML است که مانند Products> Product> URL ساختار یافته باشد.

به نظر می‌رسد در برچسب ریشه‌ای به نام “Products” همه­ی محصولات درون آن قرار می‌گیرند. سپس به دنبال برچسب feeds بعدی می‌گردد، یعنی “Products” که حاوی تمام برچسب‌هایی است که برای یک محصول خاص مشخص می‌شوند. در داخل این برچسب باید یک برچسب “URL” وجود داشته باشد که حاوی URL محصول است. این مقدار که با پیوند ردیابی مشترک عوض می‌شود، URL اصلی را در انتها ضمیمه می‌کند.

اگر XML feeds شما به این شکل باشد، می‌توانید با انتخاب آن از فهرست بازشوی خلاق در بخش تولید ردیابی، یک آدرس اینترنتی XML feeds در صفحه­‌ی پیشنهاد ایجاد کنید. در نهایت با یک URL میزبانی‌شده مانند این روبرو خواهید شد:

 

وقتی URL را باز می‌کنید، برچسب URL پیوندهای به روز شده دارد:

 

تجزیه­‌ی برچسب‌های XML feeds سفارشی

با مثال بالا، ابزار XML feeds TUNE به دنبال محصولات Product ساختار URL یک فایل XML است تا URL صفحه­ی محصول را پیدا کند، اما در بسیاری از موارد این نحوه­ی تنظیم ساختار برچسب توسط تبلیغ‌کننده انجام نمی‌شود. شاید نام برچسب‌های URL متفاوت باشد یا همه­ی برچسب‌ها نام‌های مختلفی داشته باشند. در هر دو حالت می‌توانید مشخص کنید که به چه برچسب‌هایی توجه کنید تا ابزار بداند در سلسله‌مراتب برچسب XML کجا جستجو کند. تصور کنید مثلاً بگوییم فقط برچسب URL با نام “ProductURL” مانند آنچه در اینجا می‌بینید:

 

در این حالت می‌توانیم به ابزار بگوییم که با تعیین جایگزینی، آن برچسب را پیدا کند. هنگام تنظیم خلاقیت XML feeds ، پارامتر را به انتهای URL اصلی اضافه کنید:

 

در این حالت به دنبال برچسب ریشه­ی “محصولات”، سپس برچسب کودک “محصول” است، و از آنجا که ما مشخص کردیم که برچسب URL در واقع “ProductURL” نام دارد، بنابراین این ابزار می‌داند که URL داخل آن برچسب را با پیوند پیگیری مشترک جایگزین کند. پارامتر “url_tag” پارامتری است که به برچسب همراه با URL صفحه­ی محصول اشاره می‌کند.

اگر ساختار برچسب بیش از یک نام‌گذاری متفاوت برای برچسب‌ها دارد، فقط باید از پارامترهای اضافی استفاده کنید تا مشخص کنید کدام برچسب‌ها با نام‌گذاری معمول مطابقت دارند. به‌عنوان مثال، بیایید به یک فایل XML نگاهی بیندازیم که دارای ساختاری مشابه برچسب‌های استاندارد است اما نام‌های مختلفی دارد:

 

در مثال بالا، URL در یک برچسب به نام “ItemURL” میزبانی می‌شود، که در “Item” و “Save” به‌عنوان برچسب ریشه قرار دارد. ابزار، این ساختار را تشخیص نمی‌دهد زیرا از قرارداد استاندارد نام‌گذاری URL> Products> Product> پیروی نمی‌کند. ما باید از سطح بالا شروع کنیم و به برچسب حاوی URL بپردازیم. مورد زیر به نظر شما چطور است؟

 

با اضافه شدن پارامترها، ما به این ابزار می‌گوییم که برچسب اصلی “Products” اکنون “Store” نام‌گذاری شده است و درون آن برچسب “Product” است که اکنون “Item” نام دارد. درون برچسب Item برچسب URL با نام “ItemURL” وجود دارد و دارای URL صفحه محصول است.

جمع بندی

همان‌طور که گفته شد XML feeds که یک زبان نشانه‌گذاری است و شامل قوانینی برای رمزگذاری می‌شود که توسط انسان و ماشین قابل خواند باشد. کارکرد آسان و اساس XML feeds بر طراحی ساده است پس استفاده­کنندگان از این فید می‌توانند از دنیای آسان و قابل دسترسی آن نهایت استفاده را ببرند.

 

من رسانا ، کارشناس تولید محتوا در می چند هستم. از ابتدای همکاریم با می چند تصمیم داشتم که کار های متفاوتی رو رقم بزنم و امیدوارم من رو با فعالیت ها و مقالاتم دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 3 =