جذب خانواده ها به فروشگاه

۷ راه برای جذب خانواده ها به فروشگاه مواد غذایی خود

خود را برای جذب خانواده ها به فروشگاه و رفع نیازهای آن ها آماده کنید. همیشه به این نکته دقت کنید که یک روز کمک به مشتری می‌تواند منجر به دائمی شدن علاقه‌ی او به فروشگاهتان شود.

Jay Jacobowitz، صاحب Retail Insights، در رابطه با مشتریان و نوزادشان می‌گوید:

بچه‌دار شدن، عادات غذایی و در نتیجه برنامه‌ی خرید خانواده‌ها را تغییر داده و آن‌ها را به سمت استفاده‌ از مواد تازه و مفید سوق می‌دهد.

خانواده‌های دارای کودک کوچکتر از ۳ سال بیش از دیگر خانواده‌ها از مواد طبیعی استفاده می‌کنند؛ بر اساس آمار منتشر شده در سال ۲۰۰۹،‌ حدود ۴۱ درصد خانواده‌ها پس از بچه‌دار شدن رویه‌ی خرید خود را به سوی مواد طبیعی برده و حتی از دیگر هزینه‌ها به هدف خرید غذای سالم می‌گذرند.

راه های جذب خانواده‌ها و فرزندانشان به فروشگاه مواد غذایی خود

در این مقاله به بیان ۷ نکته جهت جذب مشتریان می‌پردازیم تا شما را در حفظ آن‌ها به عنوان خریداران همیشگی خود کمک کنیم.

ارتباط با مادرهای بلاگر

برخی از مادرها در وبلاگ خود به تبلیغ غذاهای طبیعی می‌پردازند و پیشنهاد مغازه و محصولات خود به آن‌ها می‌تواند بسیار کارآمد باشد. همچنین این پیشنهاد می‌تواند به صورت غیرحضوری مطرح شود چرا که بر اساس آماری جدید، حدود ۴۸ درصد ایده‌های غذایی خانواده‌ها از اینترنت می‌آید و تنها ۴۲ درصد به مجلات و روزنامه‌ها مرتبط است.

پس برای جذب خانواده ها به فروشگاه محصولات خود را معرفی و پیشنهاد کنید و در صورت علاقه‌شان، آن‌ها را به حضور در همایش‌های مغازه‌ی خود نظیر کلاس‌های آموزش آشپزی یا تست محصول دعوت کنید.

فروشگاه خود را به مشتریان بشناسانید

طبق آمار حدود ۳۲ درصد خریداران تازه را مادر و پدرها تشکیل می‌دهند که کمتر از ۲ سال است به خرید مواد ارگانیک روی آورده‌اند. طبق نظرسنجی صورت گرفته، اکثریت این خانواده‌ها مواد مورد نیاز خود را از مغازه‌های نزدیک به خود خریداری می‌کنند و مستقیما به سراغ تولیدکننده نمی‌روند. برای جذب این دسته از مشتریان، می‌توانید یک روز را به عنوان روز خانواده معرفی کنید تا خانواده‌ها با فرزندان خود مراجعه کرده و محصولات مختلف را تست کنند. در این روز می‌توانید ایستگاه‌های تفریحی مانند ایستگاه کاشت گیاه هم راه‌اندازی کنید که این مورد منجر به ساخت اوقاتی خوش برای کودکان و در نتیجه خانواده‌ها می‌شود.

همچنین برای جذب خانواده ها به فروشگاه می‌توانید برای مناسبت‌های مختلف مثل هالووین مراسم مخصوص برگزار کرده و بدین‌ترتیب علاوه بر معرفی خود به خریداران، خاطره‌ای خوب هم در ذهن آن‌ها به جای بگذارید.

تبلیغ محصولات ارزان‌تر

امروزه به دلیل مسائل بهداشتی و اقتصادی، بیشتر خانواده‌ها غذای خود را در خانه درست کرده و چندان به رستوران‌ها سر نمی‌زنند. همچنین بر اساس آمارگیری صورت گرفته، تنها دلیل بیشتر خانواده‌ها برای رها کردن خرید محصولات ارگانیک، قیمت بالای آن‌ها بوده‌است.

بنابراین یکی از راه‌های مناسب برای جذب خانواده ها به فروشگاه، عرضه و تبلیغ مواد غذایی ارزان‌قیمت‌تر است. همچنین شما می‌توانید هر هفته پیرامون یک دسته‌ی متفاوت از محصولات مانور دهید و بدین‌ترتیب مشتریان را به بازدید مجدد ترغیب کنید.

معرفی دستورپخت‌های جدید و تبلیغ و حضور فعال در فضای مجازی هم می‌تواند منجر به جلب توجه بیشتر و در نتیجه موفقیت روزافزون فروشگاه شما شود.

هدیه‌ی میوه به کودکان

مصرف خانواده‌هایی که مواد ارگانیک خریداری می‌کنند از دیگر خانواده‌ها بیشتر است و بنابراین اهدای میوه‌ی رایگان به کودکان در فروشگاه منجر به القای حسی خوب در آن‌ها و خانوده‌شان می‌شود.

ارزش‌های فروشگاه خود را بیان کنید

شما می‌توانید معیارهای خرید فروشگاه خود را از راه‌های مختلف برای مشتریان توضیح دهید و بدین‌شکل اعتماد آن‌ها به خود را افزایش دهید. در صورت موفقیت در این کار، خانواده‌ها به جای صرف وقت برای تحقیق درباره‌ی محصول، به شما اعتماد کرده و مواد مورد نیاز را از فروشگاه شما تهیه می‌کنند. دلیل اکثر مشتریان برای خرید مواد ارگانیک، سالم بودن آن‌ها است و مشخصا این کار بر روی فروش شما اثر بسیار مساعدی می‌گذارد.

کمک در انتخاب غذا

سلیقه‌ی کودک اثر بالا و مستقیمی بر غذای مصرفی خانواده دارد؛ پس برگزاری کلاس‌های آموزش آشپزی برای خانواده می‌تواند تاثیر بسیار مساعدی بر روی غذای مصرفی خانواده‌ها و نیز فروش شما بگذارد و باعث جذب خانواده ها به فروشگاه شود. دخالت دادن کودکان در فرایند تهیه‌ی غذا منجر به علاقه‌ی بیشتر آن‌ها به این کار می‌شود و می‌تواند آن‌ها را به غذاهای مفید آموزش داده‌شده سوق دهد.

همچنین در این کلاس‌ها می‌توان به آموزش روش‌های تسهیل آماده‌سازی غذا و بسته‌بندی و نگهداری صحیح آن پرداخت؛‌ چرا که این دو نیز از دغدغه‌های اصلی بسیاری از خانواده‌ها است.

در راستای موارد ذکر شده می‌توانید خلاقیت هم به خرج دهید و برای مثال دستور پخت‌های مختلف را روی کارت‌های کوچک نوشته و کنار محصولات خود قرار دهید؛ و یا شخصا هر چند مدت یک بار به آموزش تهیه‌ی سالم غذا و نوشیدنی‌های روزمره بپردازید و مواد مورد نیاز را یکجا و در کنار هم به فروش برسانید.

تخصیص محلی جهت بازی

یکی از بزرگترین مشکلات بسیاری از خانواده‌ها در حین خرید، بی‌قراری و بی‌میلی کودکان است. قرار دادن عروسک و اسباب‌بازی‌های مختلف در اطراف فروشگاه می‌تواند حواس کودکان را تا حد زیادی پرت و آرامش پدر و مادرها را زیاد کند.

ضمنا در صورت امکان می‌توانید محلی را مخصوص بازی بچه‌ها تزئین کنید تا برنامه‌ی خرید خانواده‌ها مختل نشود و در راحتی کامل به خرید بپردازند . دقت داشته‌باشید که قبل از این کار حتما باید مسئولیت محل را به یک نفر سپرده و در این رابطه با بیمه‌ی خود هم حرف بزنید؛ اما بدانید که این کار به تمام سختی‌هایش می‌ارزد و علاوه بر راحتی خاطر خانواده‌ها، فروش بسیار بالاتری را هم برای شما به ارمغان خواهد آورد.

گرافیک محتوا : یونس چلبی

سئو محتوا : سپهر عالم زاده

5/5 - (2 امتیاز)

امیر دانشجوی پزشکی دانشگاه گیلان - در اوقات فراغت برای می‌چند مقاله می‌نویسد. امیر از سری علاقمندان به شاخه‌های متفاوت هستش. زمانی که با امیر آشنا شدیم درحال ترجمه کمیک‌هایی برای یک وب سایت ایرانی بود. خلاقیت بالایی داره، ازش شنیدیم که یک زمانی هم بازی‌سازی می‌کرده. پزشک نویسنده کمیک‌باز بازی‌ساز ... چه شود... (تحریریه می چند)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 2 =